_PreciousMoment_
0like to eat this entry
Tuesday, January 3, 2012 | 8:36 PM | 0 comments
Ehem . Takut nak cari kawan ? Yup . Wa memang sangat takut nak carik kawan ! Ingat lagi time dolu dolu masa 1st time nak masuk sekolah menengah . Form lah katakan . hehe . Malam sebelum nak ke sekolah , nak tidur pun tak boleh . Pusing sana .. Pusing sini .. Arghh (!) 


Bukan nya sebab apa . Memikirkan ..


"Ishk , esok dah nak masuk Form 1 , sekolah baru .. Jauh pulak tuu . Dah ler kena dok hostel . Macam mana ehh ? Macam mana nak cari kawan ni ? Takut lahhh ... "

Err . Perkara segebitu lah yang selalu terjadi pada Lyssa . Takut sangat nak cari kawan . Ehehek . Sebab mama & papa pernah cakap kat Aisya :

" Nanti dah masuk sekolah tu , cari kawan yang elok . Jangan pulak cari kawan yang suka main - main . Cari kawan yang nak belajar je .. Bukan mama suruh kamu memilih . Tapi untuk kebaikan kamu jugak . " 

Ah (!) Boleh pulak macam tu . Kawan pun kena pilih ke ? Hati Aisya terpikir gitu lah . Ye lah , mana tak nya . Dah lah Aisya ni 'pemalas' . Kang tak pasal - pasal hanyut terus dalam pelajaran kan dah susah . HAHA .


Kawan dah ler tak de . Tak suka sangat bercampur dengan orang sebenarnya Aisya ni . Cuma takot !Takot tersalah pilih kawan . Tahu - tahu je lah . Aisya ni cepat sangat terpengaruh . Kang tak pasal - pasal terjebak pulak dengan gejala negatif . Susah lak kan ? HAHA . Tapi , sekarang aisya lain ! Dulu je macam tuh . Sekarang ni rasa macam nak je kawan dengan semua orang .

Besar dah . Dah boleh pikir mana baik , mana buruk . So , sekarang dah tak takot dah nak pilih kawan mana pun . hikhik*  



Harap korang semua like ^_^ x nak x pe ! :( REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
Older Post | Newer Post

PreciousDisclaimer

Assalamualaikum Just call Aisya Sweet 16 years old Love reading and blogging Love Green,pink,purple and white Pray for me for success in world and after here Single but always taken by Allah S.W.T

ChitChat


OntheMusic


ClapThem
Template by : Addinscha
Background by : KC
Basecode by : Jaja